Kære kandidat! Det kan du forvente

Møder du os som kandidat, mentee eller fordi du som aktiv i branchen gerne vil have et karriereråd, skal du vide, at vi forstår dig, din baggrund og dine ønsker til at udvikle dig selv og din faglighed. Vi giver dig både med- og modspil, så du lykkes med en indsigt i dig selv, en holdbar plan, du måske ikke selv kunne se - eller en realistisk vej i karrieren. Måske kan vi hjælpe dig med det næste job, og ellers kan vi ruste dig til at finde det ad andre kanaler.


Vi er involveret i branchen og i uddannelsessystemet, fordi vi gerne vil bidrage til, at digitaliseringen af Danmark spiller sammen med gode karrierer for dem, der skal arbejde på den opgave. Vi spiller derfor ind i rammevilkår og går skridtet videre ved at involvere os i at give personlige råd til it-professionelle og ledere, så deres karriere giver mening og er i balance med deres liv.

OPRET DIN PROFIL

Så kontakter vi dig, når der dukker muligheder op.

KONTAKT OS

Har du brug for en uforpligtende snak, eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

I ET FORLØB MED NVOLVE KAN DU REGNE MED

  • Hvis du ønsker at være kandidat og uploade dit CV til os, gemmer vi det sammen med vores notater på dig under sikre forhold i 12 måneder, hvorefter vi sletter det – med mindre du skriftlig beder om en forlængelse.
  • Hvis der undervejs dukker muligheder op, vil vi kontakte dig for at høre om din interesse.
  • Vi udleverer ikke dit navngivne CV og din profil uden forudgående tilladelse. Vi leverer fra tid til anden din anonyme profil til potentielle arbejdsgivere for at denne kan vurdere, om du vil kunne være interessant at mødes med. Vi sørger naturligvis for, at du ikke vil kunne genkendes.
  • Vores forretningsmoral og etik sikrer dig mod at blive misbrugt. Vi præsenterer dig kun for reelle muligheder. Hos os bliver du ikke luret ind under falske forudsætninger.
  • I jobsamtaler hos virksomheder deltager vi normalt på møderne. Til tider ønsker opdragsgiver ikke dette – eller det kan af den ene eller anden grund ikke lade sig gøre. I så fald kan du forvente, at vi både forbereder mødet med dig og den anden part – lige som vi også følger op herpå.
  • Hvis vi eller virksomheder ønsker at benytte en profil- og/eller færdighedstests, forbereder vi dig herpå og gennemgår resultatet med dig – inden vi udleverer eller orienterer opdragsgiveren.
  • Vi spørger til dine lønforhold og til dine forventninger. Dette alene af hensyn til forventningsafstemningen mellem dig og virksomheden. Vi rådgiver dig også gerne. Men det er dit eget ansvar at forhandle lønnen med virksomheden.

VI INVOLVERER OS I KANDIDATERS KARRIERE

  • Vi vil bevidstgøre værdi, mening og retning for alle vores kandidater
  • Vi hjælper med karrieremål og trædesten