Viden og erfaring

Dedikation, kærlighed til it, tech- og digital-branchen samt vores enorme viden og erfaring indenfor netop denne specielle branche er dét, der driver NVOLVE fremad.

OLE MIDDELHEDE

Ole kommer med en baggrund indenfor it, tech og digital, Han har lavet det meste mellem kodning og koncernledelse. Det har gjort ham bekendt med processer, problemstillinger og arbejdsgange inden for disse felter - og ikke mindst, hvordan det påvirker forretningen.  

Han færdes hjemmevant i virksomhederne – både på leverandør- og brugersiden med evner til at forstå, gennemskue og nedbryde både udfordringer og løsninger også på mere komplekse problemstillinger.

It-branchens og professionens velbefindende er Oles motivation for at arbejde dedikeret og passioneret i dagligdagen. med ønsket om at bidrage til at skabe en bæredygtig branche. ”Der er mangel på både arbejdskraft og uddannelse af nye talenter indenfor det digitale og i it-branchen allerede i dag, og jeg forudser et endnu større hul i markedet i fremtiden. Derfor ligger det mig også meget på sinde, at være med til at udvikle branchen og de nye, unge talenter på både det politiske plan og gennem min indsats i de rette fora.”


KONTAKT omi(at)nvolve.dk eller +45 4057 0220

HELLE RØSFELD

Helle, vores rekrutteringsekspert, er oprindeligt uddannet som arkitekt med design som speciale, derudover har hun en bachelor i psykologi. Hun har undervist, arbejdet med brugerflader inden for IT-branchen og hun har desuden været iværksætter og med til at udvikle software til tech- og it-branchen. Detaljesansen tager hun med sig i arbejdet med afdækning af kompetencer, styrker og svagheder overfor både kandidat og virksomhed.

Det er idéer, entusiasme og mennesker, der fascinerer Helle. Åbenhed og nysgerrighed spiller en stor rolle i hendes daglige arbejde. Troen på at det virkelig er af afgørende betydning, hvordan talenter og mennesker skal forme fremtiden – og at det er essentielt med de rette kompetencer på rette pladser i danske virksomheder – er drivkraften i Helles daglige arbejde.

Kombinationen af de mange års erfaring i branchen og en passion for at hjælpe mennesker med at finde deres drømmejob bevirker at Helle er en talentfuld recruiter. Blandt kolleger er Helle kendt for sin nøjagtighed og evne til at matche kandidater med de rette muligheder.

KONTAKT her(at)nvolve.dk eller +45 2254 1974

LARS MØLLER-ANDERSEN

Lars har +20 års erfaring som headhunter, rekrutteringschef , HR-chef samt salgschef inden for it-branchen.

Lars har fx i 12 af disse år været ankerperson i rekruttering og HR-management hos SAS Institute. Han er således meget velbevandret i forhold hos både branchen og kandidatfeltet.

Lars er særlig spidskompetent på roller inden for ledelse og salg. Han har selv beklædt flere stillinger inden for ledelse og salg.

KONTAKT lma(at)nvolve.dk eller +45 4019 9707

VI INVOLVERER OS ALENE I BÆREDYGTIGE PROCESSER

Det kan være fristende at skyde genvej gennem grå eller sorte områder i det meget competitive kandidatmarked. Måske så meget at det bliver kontraproduktivt på den korte eller lange bane. Vi afstår fra rovfiskeri, overbudspolitik og andre uetiske handleformer.