Rekrutteringsprocessen

Vi har specialiseret os i rekruttering inden for it, tech og digital.

NVOLVE bygger på troen på det holistiske, nysgerrige og positive menneskesyn. Derfor gør vi os meget umage med at lære dig og virksomheden at kende – helt i dybden. Det bedste resultat opnår vi gennem en god dialog, der bærer præg af en åben og direkte kommunikation. Det er ikke kun noget, vi siger og skriver. For vores erfaringer viser, at det vil skabe det bedst mulige udgangspunkt for samarbejdet med både kandidater og virksomheden

VI INVOLVERER OS I LEDERNES OG MELLEMLEDERNES LEDELSESREPERTOIRE

  • Evne til at fastholde og udvikle medarbejdere
  • Skabelse af psykologisk tryghed

VÆRDIEN AF EN SÅ GRUNDIG INDSATS ER ANSÆTTELSESFORLØB, DER HOLDER LÆNGERE END ELLERS.

NVOLVE skal gøres i stand til at kunne forklare troværdigt, hvordan jeres virksomhed vil opleves af kandidaten, når denne træder ind ad døren. Derfor skal vi 360 gr rundt om virksomhed og områder, rollen foregår i. Hvis vi støder på ønsker eller forhold, der undrer os, vil vi sandsynligvis udfordrer synspunkterne, så vi får forventningsafstemt så tidligt som muligt.

Ud fra den indledende dialog skanner vi markedet for de bedste kandidater til rollen. Når vi kontakter kandidater, får de en individuel henvendelse, som tager udgangspunkt i, der hvor de er i karrieren og hvordan vi mener, virksomhedens nye roller vil kunne tilføre værdi. Det er lidt tidkrævende, men på den måde får vi flere i tale – og vi sikrer din virksomhed større grad af sandsynlighed for succes.

Vi faciliterer en dialog over min. to møder mellem virksomhed og kandidater, hvor vi tilsikrer, at begge parter forstår hinanden. Vi skaber en ramme, hvor vi bygger dialogen op i relevante trin på en need-to-know basis. Nok så væsentligt skal virksomhed og kandidater finde ud af, om der er god kemi. Vi prøver at finde en case, der kan lægges frem og drøftes mellem parterne, så vi sikrer en fælles faglig opfattelse og vi gennemfører en grundig personlighedstest, så vi kan drøfte kandidatens måde at relatere sig til andre mennesker, arbejdspræferencer, psykiske karakteristika og motivationsfaktorer – og spejle alt dette op mod forholdene i virksomheden.  

Værdien af en så grundig indsats er ansættelsesforløb, der holder længere end ellers.

VI HAR VIDEN OG ERFARING

Vi har viden og erfaring inden for vores felt, se vores referencer. 

Kontakt os

Har du brug for en uforpligtende snak, eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.