Hvorfor (ikke) involvere Nvolve?

Hvorfor (ikke) involvere Nvolve, når du skal bruge nye eller flere kompetencer?
Mange virksomheder har svært ved at beslutte sig for at sætte et rekrutterings bureau på opgaven. Vi prøver her at give svar på nogle af de indvendinger, som vi ofte bliver mødt med.

”VI gør det selv”

Jo da, men er du klar over, hvor lang tid, mange især specialiststillinger tager? Er du klar over, at rigtig mange specialistkandidater inden for it, tech og digital ikke læser jobannoncer, ikke besvarer dine standardhenvendelser og blot vender dig ryggen. Kender du de tiltage, der skal til for at få de rigtige kandidater i tale?  Vi ved fra os selv og mange andre, hvor mange forsøg og hvilke midler, der skal til for at få taletid. Vi kan derfor i de fleste tilfælde gøre det hurtige og bedre end dig selv.

”Vi bruger vores medarbejdere til at rekruttere blandt deres venner”

Det er farligt på flere måder. Ofte forbindes en henvisning med en dusør, således at medarbejderne mere tænker på at tjene nemme penge end på at få den rette person ind. Derfor er der risiko for, at de oversælger og glemmer at fortælle om nogle opmærksomhedspunkter på vennen. Der er også en risiko forbundet med ikke at bruge de kandidater, medarbejderne kommer med. Især hvis dine medarbejdere faktisk seriøst har rakt ud – og du så slår hånden af dem eller den, de anviser.

”Vi bruger bare vores hus-recruiter”

Hvordan gør du egentlig, når hyrer en håndværker. Du ringer vel ikke til en maler, hvis du skal have bygget en mur. Du bruger vel tilsvarende en specialist til rekrutteringsopgaver, der kræver brancheviden og indsigt i de processer, teknologier, mv, der indgår. Hvordan skal en specialist i regnskab eller salg kunne forstå, kommunikere og understøtte dig? Der er ikke mange, der ved så meget om it, tech og digital som NVOLVE. Du får derfor mere sikkerhed for succes

”Det er dyrt at entrere med en recruiter”

Det koster da penge, men hvis alternativet er ikke at kunne ansætte nogen eller at få ansat den forkerte, så er det faktisk den billigste løsning. Manglende medarbejdere rammer din forretning – og forkerte ansættelser kan i værste fald føre tab af kunder og kolleger med sig.

”Vi har prøvet med en anden recruiter – og det lykkedes ikke”

 Vi ved fra undersøgelser i ITB, at mere end halvdelen af virksomhederne, der forsøger at rekruttere, må opgive igen. I NVOLVE giver vi ikke op, hvis vi har påtaget os opgaven. Og vi siger pænt fra, inden vi går i gang, hvis dine krav og ønsker ikke er kompatible med markedsudbuddet (fx hvis jeres ønsker til kandidaten ligner et fembenet lam).

Mød os

Ønsker du at vide mere om de personer, som du vil møde i processen?   

Kontakt os

Har du brug for en uforpligtende snak, eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.